021-6123
سبد خرید 0
>> >>
جستجوی پیشرفته
جستجو در نتایج
جستجو بر اساس قیمت (تومان)
جستجو بر اساس سازنده
انواع باسکول
ظرفیت
دقت
کالا برای:

باسکول دیجیتال

مرتب سازی بر اساس : پربازدید ترین حراجی جدیدترین ارزان ترین گرانترین فقط کالاهای موجود :

باسکول دیجیتال، به زبان ساده سیستم‌ توزین مدرن و پیشرفته‌ای است که برای وزن کردن اقلام و بارهای حجیم کاربرد دارد. در واقع، ترازوهای بزرگ و سنگینی و مستحکمی هستند که ظرفیت بالایی دارند و معمولاً برای مصارف صنعتی استفاده می شوند. انواع باسکول دیجیتال در طیف وسیعی از اندازه ها، ظرفیت ها، سبک ها و مدل ها تولید می‌گردد تا نیازهای صنایع مختلف را برآورده کند.

آنها به گونه ای طراحی شده اند که حداکثر ظرفیتی بین 75 کیلوگرم تا چند تن را بتوانند توزین کنند کاری که از عهده ترازوهای دیجیتال برنمی‌آید. مسلما اگر نیاز شما وزن کردن اجسام سنگین تر از یک تن است، فقط باسکول دیجیتال می‌تواند آنرا برطرف کند. آنها عملا در همه جا استفاده می شوند و به طور گسترده در تجارت، تولید، انبارها، تاسیسات حمل و نقل و صنایع خدماتی برای اندازه گیری دقیق کاربرد دارند. داشتن اندازه گیری صحیح وزن در زمینه ایجاد درآمد، حفظ ایمنی و حفظ کیفیت خدمات و محصولات اهمیت بسزایی دارد. استفاده از باسکول دیجیتال به اهداف تجاری و صنعتی محدود نمی شود و برای کاربردهای شخصی، خانگی و پزشکی نیز ابزاری ایدئال تلقی می‌گردد. برخی از دامپزشکان و باغ‌وحش‌ها از باسکول دیجیتال برای وزن کردن راحت حیوانات بزرگ استفاده می‌کنند، در حالی که پزشکان و بیمارستان‌ها می‌توانند از آن برای وزن کردن بیماران ویلچری بهره‌برداری کنند. کشاورزان و کارخانه های فرآوری مواد غذایی از باسکول برای وزن کردن کالاهای فله یا گونی های غلات استفاده می کنند و یا در فرودگاه ها برای توزین چمدان ها کاربرد دارند.

باسکول دیجیتال چگونه کار می کند

با اینکه باسکول‌های دیجیتال انواع مختلف و متنوعی دارند، اما به طور کلی همه آنها به یک شکل عمل می کنند. آنها از حسگرهایی برای اندازه گیری وزن یک جسم استفاده می کنند و صفحه نمایش دیجیتال نتیجه را نشان می دهد.حسگرها نیروی اعمال شده را به یک بازخوانی دیجیتال در واحدهای جرمی مانند گرم یا کیلوگرم تبدیل می کنند. حسگر ها یا لودسل ها مبدل هایی هستند که نیروهای کششی و فشاری وارد شده از طرف بارها را اندازه‌گیری کرده و به خروجی الکترونیکی قابل خواندن تبدیل می کنند. آنها با تغییر نیروی مکانیکی به مقادیر دیجیتال وظیفه خود را انجام می‌دهند. انواع لودسل های مورد استفاده در باسکول دیجیتال با توجه به اندازه اقلامی که باید توزین شوند و نوع باسکول متفاوت هستند.

کفه یا سینی توزین، بخش دیگری از باسکول دیجیتال است که در بالای لودسل قرار می‌گیرد و پایه‌ای را فراهم می کند که می توان بار را روی آن قرار داد. اندیکاتور یا نشانگر قطعه‌ مهم دیگری است که تمامی باسکول‌های دیجیتال دارند و معمولا از نوع LCD و LED هستند. خوانش هایی را که از طرف لودسل ها ارسال می شوند به نمایش می‌گذارد. کار با باسکول دیجیتال برای کاربران بسیار ساده و آسان است : جسمی که باید وزن شود روی کفه قرار می گیرد و بقیه کار توسط باسکول انجام می شود. جسم نیروی فشاری را به کفه اعمال می کند. این نیرو به لودسل داخلی باسکول منتقل می شود که وظیفه تبدیل آن را به اندازه گیری وزنی برعهده دارد. فرآیند توزین با نمایش اعداد روی صفحه نمایش به پایان می رسد.

باسکول دیجیتال

باسکول دیجیتال چه ویژگیهایی دارد

مدلهای مختلف باسکول دیجیتال برای مقاومت در برابر شرایط سخت محیط‌های صنعتی طراحی می‌گردند. از اینرو معمولا از فلز و آلیاژهای مستحکم نظیر فولاد ضد زنگ، چدن، ورقه‌های آهنی و گالوانیزه ساخته می شوند که به آنها کمک می کند در شرایط سخت، پایدار بمانند. آنها به فضای زیادی نیاز ندارند، بنابراین می‌توان آنها را تقریباً در هر جایی از محل کار قرار داد. تنها چیزی که به آن نیاز هست یک زمین، میز یا فضای هموار برای اطمینان از دقت و صحت است. نمایشگر باسکول دیجیتال به اشکال مختلف طراحی می‌شود که کاربران بر اساس نیازشان می‌توانند مدل مناسب را انتخاب کنند، برای مثال در برخی مدلها، نمایشگر روی پایه جداگانه قرار می‌گیرد یا در برخی دیگر بر روی بدنه واقع می‌شود و حتی در سری دیگر، نمایشگر بر روی دیوار و یا به میز متصل می‌شود. بسیاری از باسکول‌‌ها دارای قابلیتهای اضافی هستند مانند داشتن پرینتر داخلی یا امکان اتصال به چاپگر جانبی که به کاربران این امکان را می دهد تا اطلاعات وزن را فوراً چاپ کنند. یا امکان اتصال به کامپییوتر به نگهداری سوابق کمک می کند. تنها یک نقطه ضعف برای باسکول دیجیتال وجود دارد: برای اجرا به برق نیاز دارد. لودسل ها خود به برق نیاز دارند، که عملکرد "بدون نیروی الکتریسیته" را غیرممکن می کند. با این وجود، باتری های قابل شارژ این مشکل را حل می کنند.

استفاده از باسکول دیجیتال چه مزایایی دارد

این سیستم‌های توزین دارای طیف وسیعی از مزایا هستند که آنها را به انتخابی ایدئال برای کاربردهای صنعتی تبدیل می کند. برخی از مزایای استفاده از آنها عبارتند از:

بادوام: از آنجاییکه انواع باسکول دیجیتال از فولاد ضد زنگ یا استیل ساخته می‌شوند، به همین سبب در برابر سایش، خوردگی، زنگ زدگی و ضربه و فشار بسیار مقاوم هستند. این امر باعث می شود آنها بسیار بادوام باشند و در مقایسه با ترازوها، بتوانند بارهای سنگین تر را تحمل کنند. در ضمن باسکول دیجیتال مانند ترازوها تحت تأثیر تغییرات دما نیستند و با وجود شرایط سخت محیطی همچنان می‌توانند خوانش های دقیق داشته باشند.

دقیق: با توجه به اینکه تمامی مدلهای باسکول دیجیتال از قطعات الکترونیکی بهره می‌برند و دارای نشانگر دیجیتالی هستند، دقتی چند برابر بیشتر نسبت به مدلهای مکانیکی دارند. آنها همچنین با داشتن حداقل تغییرات بین قرائت ها، بسیار قابل اعتماد هستند. در ضمن، این سیستم‌ها اغلب دارای ویژگی های کالیبراسیون داخلی هستند که به اطمینان از دقت کمک می کند.

همه کاره: باسکول‌های دیجیتال می توانند اقلامی بیش از ۱۰۰ کیلوگرم تا چندین تن را تحمل کنند. این بدان معناست که آنها برای طیف گسترده ای از وظایف، از کارخانه های تولیدی گرفته تا تاسیسات حمل و نقل و صد ها کسب و کار دیگر مناسب هستند.

استفاده آسان: این ابزار به دلیل طراحی ساده، تنظیم و استفاده آسانی دارند و کاربران فقط با قرار دادن اقلام و بارها بر روی کفه توزین، می‌توانند وزن آنها را در عرض چند ثانیه اندازه گیری کنند. همچنین آنها را میتوان به سرعت نصب کرد و نگهداری و تمیز کردنشان کار سختی نیست.  

نتایج سریع: از آنجایی که باسکول دیجیتال دارای نمایشگر می‌باشد، می‌تواند نتایج درست و دقیق را با زمان تثبیت سریع ارائه دهد. به طور کلی، صفحه نمایش با نور پس زمینه، خواندن نتایج را حتی در شرایط کم نور و از فاصله دور آسان می‌سازد.

قابل حمل: اکثر مدلهای باسکول دیجیتال ابعاد بزرگی ندارند و در صورت عدم استفاده، حمل و نگهداری آنها در جای دیگری امکانپذیر است. باسکول‌های بزرگتر معمولاً دارای چرخ هایی هستند که حمل و نقل آنها را از یک مکان به مکان دیگر به راحتی میسر می‌سازد. این ویژگی در محیطهایی که مجبورند اقلام مورد توزین را به صورت مداوم جابجا کنند، بسیار اهمیت دارد.

مقرون به صرفه: با کالیبراسیون منظم و تعمیر و نگهداری مناسب، باسکول دیجیتال مطمئناً سالها دوام خواهد آورد. آنها همچنین به راحتی تمیز می شوند و نیاز به تعمیر کمتری دارند، بنابراین، گزینه ای مقرون به صرفه برای تمام نیازهای توزین محسوب می‌شوند.

امکانات اضافی: انواع باسکول دیجیتال علاوه بر توزین، امکانات و قابلیت‌های پیشرفته‌ای را ارائه می دهند که در سیستم‌های توزین قدیمی وجود نداشتند. البته بسته به نوع باسکول این قابلیتها تغییر می‌کنند. به عنوان مثال، مدل‌های پیشرفته‌تر فروشگاهی و صنعتی دارای چاپگر هستند یا امکان اتصال به کامپیوتر یا پرینتر را دارند. یا برخی دیگر می‌توانند شاخص توده بدنی را مشخص کنند. یک سری دیگر می توانند تعداد قطعات هم‌وزن را بشمارند که می‌تواند در مراکز بسته بندی بسیار مفید باشد.

باسکول دیجیتال

انواع باسکول دیجیتال بر اساس نوع کاربری

باسکول صنعتی: این دسته باسکول دیجیتال برای استفاده در کارخانه ها، انبارها و بخش های حمل و نقل طراحی شده اند. این مدلها به صورت کفی هستند که برخی از آنها چرخ دار و برخی دیگر بدون چرخ تولید می‌شوند. هر کدام از انواع مختلف باسکول صنعتی دارای قابلیت ها و ویژگی های متفاوتی هستند.

باسکول فروشگاهی:  این دستگاه‌ها معمولا در فروشگاه‌ها و خرده فروشی ها برای توزین محصولات و محاسبه قیمت آنها به منظور خرید و فروش کاربرد دارند. انواع باسکول فروشگاهی ظرفیت پایین‌تری نسبت به سایر مدلها دارند.

باسکول آویز: باسکول سقفی یا آویز  ظاهری بسیار متفارت از سایر مدلها دارد و برای توزین معلق مورد استفاده قرار می‌گیرد. این گروه دارای قلاب هایی در پایین و نمایشگرهای بزرگ هستند که امکان مشاهده از راه دور را فراهم می کنند.

باسکول پزشکی: این باسکول‌ها در حد حرفه‌ای هستند و متخصصان پزشکی را برای به دست آوردن اندازه گیری دقیق وزن افراد سالم یا بیماران برای نظارت بر سلامت آنها حمایت می‌کنند.

باشگاهی یا نفرکش: دسته‌ای باسکول دیجیتال که معمولا به شکل ایستاده طراحی می‌شوند و در باشگاه های سراسر کشور کاربرد دارند. این سیستم‌ها وزن دقیق افراد را معمولا تا ۳۰۰ کیلوگرم نشان می دهند و در بسیاری از موارد قابل حمل هستند.

باسکول دامکش: برای وزن کردن حیوانات بزرگ مانند گاو و گوسفند طراحی شده اند و به غیر از مزارع و دامداری‌ها و کشتارگاه‌ها، مکان های دیگری مانند باغ وحش‌ها و کلینیک‌های دامپزشکی نیز از این دسته باسکول دیجیتال استفاده می‌کنند.  

باسکول لاشه کش: چنانچه از نامش مشخص است این سری از باسکول دیجیتال به طور خاص برای توزین لاشه حیوانات مانند گوشت گاو و گوسفند طراحی شده‌اند و در کشتارگاه‌ها یا قصابی‌ها کاربرد دارند.

باسکول جاده‌ای: این دسته از باسکول دیجیتال دارای سکویی هستند که در زمین نصب می‌شوند و جهت توزین بار ماشین های سنگین مورد استفاده قرار می گیرند. به این ترتیب، هنگام وزن کردن اقلام سنگین، پایداری بیشتری را ارائه می دهند و می توانند با ظرفیت های بالاتر از سایر باسکول‌‌ها ساخته شوند.

باسکول پالت: پالت باسکول دیجیتال قابل حمل بوده و همزمان با جابجایی، به طور خاص برای توزین پالت ها و بسته‌های بزرگ در انبارها، کارخانه های تولید و مراکز حمل و نقل طراحی می‌گردد.

از کجا و چگونه باسکول دیجیتال مناسب خریداری کنیم

فروشگاه تخصصی باسکول، مجموعه‌ای متشکل از باسکول‌های تولید شده توسط برندهای معتبر و شناخته شده است که از لحاظ کیفیت، دوام و دقت در سطح بالایی قرار دارند. تنوع محصولات موجود در فروشگاه تخصصی باسکول، نیازهای کاربران را در هر شغل و حرفه‌ای برآورده می‌کند. اگر علاقه‌مند به کسب اطلاعات بیشتر در مورد مشخصات فنی، قابلیتها، ویژگی‌ها و کاربردهای باسکول دیجیتال در صنایع مختلف هستید، می توانید با تیم متخصص فروشگاه تخصصی باسکول در تماس باشید. همچنین، کارشناسان ما در تمامی مراحل انتخاب و خرید باسکول دیجتیال هم به صورت تلفنی و هم حضوری راهنما و مشاور شما خواهند بود. علاوه بر این، تمامی دستگاه‌های فروخته شده دارای گارانتی هستند تا خیال کاربران از هر حیث راحت باشد. خدمات پس از فروش، فروش قطعات باسکول دیجیتال، تعمیر و تعویض قطعه نیز در زمره خدمات فروشگاه تخصصی باسکول قرار می‌گیرند. خرید باسکول از فروشگاه تخصصی باسکول نیز کاری بسیار آسان است. یعنی هم از طریق تماس تلفنی، سایت فروشگاه (باسکولcom. ) و مراجعه حضوری می‌توانید باسکول متناسب با حوزه کاری را خریداری نمایید.

ادامه مطلب ˅
ارسال نظر
نام شما :
تلفن تماس :
متن پیغام :
10 / 10
از 16 کاربر
نمایش همه
علاقه مندی ها ()